|  | 
				
 					| 
                    مجله دانشگاه علوم پزشکی بابل، جلد ۱۹، شماره ۳، صفحات  ۰-۰
                     
                     | 
				
 					|  | 
  				
 				| 
 | 
				
 				| عنوان فارسی | مروری بر نقش تغذیه و گروه های غذایی در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی | 
                
 				|  | 
 				
 				| چکیده فارسی مقاله | سابقه و هدف: تغذیه و الگوهای غذایی در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی نقش بسیار مهمی دارند. شواهد اپیدمیولوژیکی و بالینی بسیار زیادی در ارتباط با سلامت قلب و عروق و مصرف مواد غذایی و الگوهای غذایی موجود است. با توجه به اهمیت این موضوع، در این مطالعه با استفاده از مطالعات گوناگون و منابع اطلاعاتی مختلف ارتباط مصرف گروه های غذایی گوناگون با پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی مورد بررسی قرار گرفت. مواد و روشها: در این مطالعه مروری ساده با استفاده از پایگاه های اطلاعاتی pubmed، pubmed central، scopus، web of science و واژه های کلیدی بیماری قلبی عروقی، تغذیه، گروه های غذایی، رژیم غذایی و الگوهای غذایی شواهد بدست آمده جدید و به روز در رابطه با نقش گروه های غذایی اصلی در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی مورد بررسی قرار گرفت. یافته ها: براساس نتایج بدست امده از این مطالعه، رژیم های غذایی حاوی میوه ها و سبزیجات بدلیل فیبر بالای آنها، آنتی اکسیدانها و موادمعدنی به غیر از سدیم همراه با گروه های غذایی خاصی همچون حبوبات، مغزها، ماهی و فرآورده های لبنی کم چرب و تخمیر شده در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی مناسب می باشند. نتیجه گیری: با توجه به نتایج بدست امده در این مطالعه میتوان بیان کرد که رویکرد مناسب غذایی و همچنین استفاده مناسب از گروه های اصلی غذایی در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی نقش مهمی داشته و باید بخش مهمی از یک سبک زندگی سالم باشند | 
                
 				|  | 
 				
 				| کلیدواژههای فارسی مقاله | بیماری قلبی عروقی، تغذیه، گروه های غذایی | 
                
 				| 
 | 
 				
 				| عنوان انگلیسی | An overview on the role of nutrition and food groups in the prevention of cardiovascular diseases | 
                
 				|  | 
 				
 				| چکیده انگلیسی مقاله |  | 
                
 				|  | 
 				
 				| کلیدواژههای انگلیسی مقاله |  | 
                
 				| 
 | 
 				
 				| نویسندگان مقاله | احمد کارخاه  | a karkhah 
 
 محمد رضا کارخاه  | mr karkhah
 
 
 رضا قدیمی  | r ghadimi
 
 
 
 | 
                
 				| 
 | 
 				
 				| نشانی اینترنتی | http://jbums.org/browse.php?a_code=A-10-2680-2&slc_lang=fa&sid=fa | 
 				
 				| فایل مقاله | دریافت فایل مقاله | 
 				
 				| کد مقاله (doi) |  | 
 				
 				| زبان مقاله منتشر شده | fa | 
 				
 				| موضوعات مقاله منتشر شده | تغذیه | 
 				
 				| نوع مقاله منتشر شده | مروری | 
 				
 				|  |  | 
	| برگشت به:
		 صفحه اول پایگاه    |   
    
    نسخه مرتبط    |   
		نشریه مرتبط   |   
		فهرست نشریات |