مجله دانشگاه علوم پزشکی بابل، جلد ۳، شماره ۳، صفحات ۴۷-۵۴

عنوان فارسی ایمونوگلوبولین زرده تخم مرغ (IgY) از ساختمان مولکولی تا کاربردهای پزشکی
چکیده فارسی مقاله ایمونوگلوبولین Y بدست آمده از زرده تخم مرغ می تواند جایگزین IgG های تولید شده توسط پستانداران شود. زرده تخم مرغ مرغ های ایمونیزه شده، منبعی سرشار و ارزان از آنتی بادی های پلی کلونال ویژه است و مرغ ها علیه آنتی ژن های حفاظت شده پستانداران، پاسخ بهتری می دهند. IgY با فاکتورهای روماتوئیدی و رسپتورهای FC پستانداران و باکتری ها واکنش نمی دهد و خطای مثبت را کاهش می دهد. اما مشکل اصلی در جداسازی آن، حذف مقدار زیادی لیپید است که در زرده تخم مرغ وجود دارد. روش های متعددی برای جداسازی و تخلیص IgY از زرده تخم مرغ بکار می رود از جمله: روش رقیق سازی با آب و کروماتوگرافی T-gel. IgY در تشخیص ایمنی و درمان قابل استفاده است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله ایمونوگلوبولین Y، جداسازی، خالص سازی، تشخیص، درمان

عنوان انگلیسی Immunoglobulin Y (IgY) from egg yolk: From molecular structures to medical applications
چکیده انگلیسی مقاله IgG that is produced by mammalian species can be replaced by obtained immunoglobulin Y from egg yolk. The egg yolk of immunized chickens is a rich and inexpensive source of specific polyclonal antibodies. Chickens respond to conserved mammalian antigens better, IgY doesn’t react with rheumatoid factors, bacteria and mammalian FC receptors. It reduces false-positive cases. But, the major problem in isolation is removal of lipids, which are in high concentrations. Several methods could be used for isolation and purification of IgY from egg yolk such as water dilution and T-gel chromatography. IgY can be useful in immunodiagnosis and therapy.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله مهدی پورامیر | m pour amir
آدرس نویسنده مسئول دانشگاه علوم پزشکی بابل، بخش بیوشیمی، تلفن 5-2229591- 0111
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی بابل (Babol university of medical sciences)


نشانی اینترنتی http://www.jbums.org/browse.php?a_code=A-10-1370-113&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده بیوشیمی
نوع مقاله منتشر شده تحلیلی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات