|
|
مجله دانشگاه علوم پزشکی بابل، جلد ۳، شماره ۲، صفحات ۷-۱۱
|
|
|
| عنوان فارسی |
خالص سازی ایمونوگلوبولین Y از زرده تخم مرغ با روش کروماتوگرافی ژل فیلتراسیون |
|
| چکیده فارسی مقاله |
سابقه و هدف: خالص سازی ایمونوگلوبولین Y از زرده تخم مرغ با روش های کروماتوگرافی از تحقیقات جدید می باشد و هدف این تحقیق نیز دستیابی به روش ساده و ارزان برای خالص سازی IgY از زرده تخم مرغ می باشد. مواد و روش ها: زرده تخم مرغ بعد از عبور از مش نایلونی در داخل استوانه مدرج جمع آوری شد. زرده با 10 برابر حجم HCL (برابر با 3mm) رقیق شده و سوسپانسیون سانتریفوژ گردید. سولفات آمونیوم تا 60% اشباع اضافه شده و رسوب حاصله در بافر فسفات حل و روی ستون های کروماتوگرافی ژل فیلتراسیون سفادکس G-25 و G-200 قرار گرفت. یافته ها: الکتروفورز استات سلولز در pH=9 نشانگر باندهای اضافی است که بعد از رسوب دهی با سولفات آمونیوم و کروماتوگرافی سفادکس G-25 جدا شده است. باند خالص شده در ناحیه گاماگلوبولین مشاهده شد. بعد از کروماتوگرافی سفادکس G-200، الکتروفورز SDS-PAGE محصول نهایی نشانگر یک باند اصلی در ناحیه وزن مولکولی حدود 63KD بود. نتیجه گیری: استخراج و خالص سازی IgY از زرده تخم مرغ، با اسید، سانتریفوژ، سولفات آمونیوم و ژل فیلتراسیون روشی کاربردی و ساده است. |
|
| کلیدواژههای فارسی مقاله |
ایمونوگلوبولین Y، ژل فیلتراسیون، خالص سازی |
|
| عنوان انگلیسی |
Purification of immunoglobulin Y (IgY) from egg yolk by gel filtration chromatography |
|
| چکیده انگلیسی مقاله |
Objective: Purification of immunoglobulin Y from egg yolk by chromatography is a new investigation. In this study, we developed an easy and inexpensive method for purification of IgY from egg yolk. Methods: The yolk from egg was separated and passed through a nylon mesh into a measuring cylinder. The egg yolk was diluted 10 times with HCL (3mM) and prepared suspension was centrifuged. Solid ammonium sulfate was added to 60% saturation. The precipitate was dissolved in phosphate buffer and applied on the gel-filtration columns (Sephadex G25, G200). Findings: The result of cellulose acetate electrophoresis at pH=9 showed some extra bands which were isolated with ammonium sulfate precipitation and sephadex G-25 chromatography. The purified band was observed in the Y–globulin region. After sephadex G-200 chromatography, SDS-PAGE electrophoresis of the product showed on band about 63KD. Conclusion: IgY extraction and purification with acid, centrifugation, ammonium sulfate and gel filtration are effective and simple operative methods. |
|
| کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
Immunoglobulin y (IgY), Gel filtration, Purification |
|
| نویسندگان مقاله |
مهدی پورامیر | m pour amir دانشگاه علوم پزشکی بابل، گروه بیوشیمی-بیوفیزیک، تلفن 5-2229591-0111 سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی بابل (Babol university of medical sciences)
محمدجواد رسایی | mj rasaei
|
|
| نشانی اینترنتی |
http://www.jbums.org/browse.php?a_code=A-10-1370-94&slc_lang=fa&sid=fa |
| فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
| کد مقاله (doi) |
|
| زبان مقاله منتشر شده |
fa |
| موضوعات مقاله منتشر شده |
بیوشیمی |
| نوع مقاله منتشر شده |
تحلیلی |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|